Design by lichtenart.com

PRISLISTE 2018 . CS WEBDESIGN. .

Standard løsninger

Visitkort: kr. 999 Denne løsning er velegnet til firmaer, der blot ønsker, at deres kundesegment har mulighed for at finde firmaets kontaktoplysninger på internettet. Løsningen indeholder: 1 side, hvor man med 2 billeder samt tekst kan oplyse lidt om virksomheden. Der medfølger også en kontaktside, hvor man kan kontakte firmaet pr. mail.

Businesssite: kr. 4500
Denne løsning er velegnet til firmaer med flere produkt- eller service-områder Løsningen indeholder 5 sider: Forside, Firmaprofil, Ydelser, Referencer, Kontakt, Link, Søg. Det er også mulig at få en topbanner på siden med 3 faste eller skiftende billede.

WebShop: kr. 5500
Denne løsning er velegnet til et firma med flere produktområder, som skal sælges på internettet
Løsningen indeholder: Varegrupper og undergrupper, Vareinformation, Billeder af den valgte vare, Indkøbsvogn, leveringsstatus, henvisning til varer, som kan anvendes med den valgte vare, Valutavalg, Forsendelses muligheder, Betalingsmuligheder, Varesøgning,

 

PRISLISTE 2018 . CS WEBDESIGN..

 

Ø Samtlige priser er baseret på en introduktionspris af CS WEBDESIGN. De oplyste priser er op til 50% lavere end markedsprisen. Det er derfor også et krav fra CS Webdesign, at det skal fremgå tydeligt på Deres side, at CS webdesign har designet Deres webløsning, samt et link til CS webdesign hjemmeside.


Ø Alle vores priser er baseret på standard sidetemaer, hvilket betyder, at der er begrænsninger af opsætningen af siden samt farver. Ønsker De Deres helt eget sidetema, skal De påberegne en ekstra omkostning for dette, da dette skal udvikles fra bunden.


Ø En del af de anvendte moduler har et link til producentens hjemmeside, ønsker De ikke dette link, kræves der ekstra betaling.


Ø CS webdesign vil altid kunne efterkomme Deres ønsker. Vi har blot nævnt nogle af de moduler og funktioner, vi kan tilbyde Dem.


Ø Med vores standard løsninger følger også mulighed for print og henvisningslink på alle sider. Samt redigering at tekst.


Ø Som udgangspunkt skal alt tekst til Deres side, leveres af Dem. CS webdesign påtager sig ikke at læse korrektur af Deres tekst


Ø CS webdesign kræver ikke nogen forudbetaling, men overfører først Deres nye webside, når betalingen er overført til vores konto.


Ø Når CS webdesign har overført Deres nye webside tilhører det fulde ejerskab af siden Dem fremover. De må dog ikke fjerne CS webdesign navn og link fra siden.

 

Modul løsninger.

Informations sider: kr. 350 pr. stk.
Vi opretter en ekstra side og indsætter den tekst, De har fremsendt


Formular: kr. 550
Ønsker De, at Deres besøgende skal have mulighed for at udfylde en formular og indsende et dokument, er dette en god løsning. Vi installerer og opretter formularen med op til 5 punkter,

Arrangement kalender: kr. 650
Ønsker De, at Deres besøgende skal have mulighed for at kunne se en liste over diverse arrangementer og evt. tilmelde sig disse, er dette en god løsning. Vi installerer og opretter op til 2 arrangementer, hvor De selv leverer teksten. Det er muligt at sætte en begrænsning på tilmeldelser samt oplyse hvor mange, og hvem der har tilmeldt sig.

Bookingsystem: kr. 650
Ønsker De, at Deres besøgende skal have mulighed for at kunne bruge et bookingsystem, er dette en god løsning. Vi installerer og opretter op til 2 booking muligheder.

Forum: kr. 700
Ønsker De, at Deres besøgende skal have mulighed for at kunne bruge et forum på Deres side, er dette en god løsning. Vi installerer og opretter op til 4 forum emner.

Fotoalbum: kr. 550
Ønsker De, at Deres besøgende skal have mulighed for at kunne se et fotoalbum af produkter m.m. er dette en god løsning. Vi installerer og opretter op til 2 album med op til 10 billeder pr. album.

 

Senest opdateret den Mandag, 26 Februar 2018 15:40
 
info@cs-webdesign.dk